bw-logo

Zonneboilers

KWALITEITSVOLLE
WERKEN
25 JAAR
ERVARING
VOLLEDIG
GECERTIFICEERD
DUIDELIJKE
COMMUNICATIE

                           De werking van

Het zonlicht is overal aanwezig als gratis energieleverancier. Ook al schijnt de zon in ons land niet overvloedig, toch loont het de moeite om te investeren in zonne-energie.
Met een zonneboiler kan je tot 65% van het jaar warmteproductie verzorgen.
Een zonneboiler installatie bestaat uit een opslagvat en een aantal thermische zonnecollectoren op het dak. De zonnecollectoren vangen het zonlicht op en zetten dit om in warmte. We spreken dan van een thermische zonne-energie. Als de zon onvoldoende warmte levert , zorgt de naverwarming ervoor dat de gewenste temperatuur bereikt wordt.
De naverwarming kan zowel elektrisch als op gas gebeuren (warmtepomp , gasketel).
  

                      een zonneboiler

Optioneel is er ook de mogelijkheid om restwarmte te gebruiken indien er overschot is van de thermische panelen om uw zwembad of verwarming  te verwarmen.
Wist u dat u ook de wasmachine en vaatwasser kan aansluiten op uw  warm water.
Hier bespaart u energie op uw electriciteitsnet.

Bekijk onze realisaties

Tevreden klanten

Onze leveranciers

Wij garanderen een vlotte samenwerking

Onze lange ervaring en drang om beter te presteren zorgen voor een vlotte samenwerking met onze klanten. We gaan als volgt te werk:
 • 1
  We bespreken het project
  We bespreken allereerst samen met u het project. Bij kleinere projecten kan dit telefonisch of per e-mail. Bij grotere projecten komen we graag eens ter plaatse.
 • 2
  Wij doen een prijsvoorstel
  U krijgt van ons vervolgens een voorstel. Deze omvat de totaalprijs van het project zonder verrassingen nadien. We doen ook een voorstel voor een deadline.
 • 3
  We starten de werken
  Na een akkoord zorgen wij voor de planning en uitvoering van de werken. Onze vakmensen werken het project uit zoals afgesproken en met veel zorg.
 • 4
  Oplevering van het project
  Als de werken rond zijn dan leveren wij aan u het project af. We leggen ook meteen uit hoe bepaalde installaties gebruikt kunnen worden door u.

Uw voorstel nu aanvragen