Verwarming & onderhoud

Kwaliteitsvolle werken

25 jaar ervaring

Volledig gecertificeerd

Duidelijke communicatie

Installatie van uw verwarming

DCS is gespecialiseerd in het plaatsen van stookketels voor gas en mazout en dat met een mooie afwerking. Laat u begeleiden door ons zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over welk type ketel u nodig heeft. Wij maken de nodige berekeningen en denken met u mee.
Wij ondersteunen verschillende kwaliteitsvolle merken zodat u alleen het beste in huis haalt.

Wij doen zowel nieuwbouw als vervanging van uw oude ketel. De nieuwe generatie hoge rendementsketels zijn qua verbruik interessant.
Sinds kort zijn de slimme thermostaten ook hun opmars aan het maken. Een slimme thermostaat is een apparaat waarmee je meer grip krijgt op je energieverbruik. De meeste slimme thermostaten zijn op afstand bestuurbaar via een app , zodat je waar je ook bent de temperatuur in huis kan regelen. Daarnaast zijn slimme thermostaten vaak zelflerend en kunnen ze op basis van het verleden het meest gunstige stookgedrag garanderen. Vraag meer raad aan ons welke het meest geschikt is voor uw woning.

Ook het onderhoud doen we voor u

U bent per wet verplicht om uw mazoutinstallatie jaarlijks en uw gasinstallatie tweejaarlijks te laten onderhouden door een erkend installateur. DCS beschikt over de nodige certificaten om dit onderhoud voor u te doen en kan u de attesten bezorgen. Een geoptimaliseerde installatie zal u trouwens steeds minder verbruik opleveren.

Ook reinigen we schouwen van kleine tot middelmatige haarden en schouwen van stookolie ketels. Dit om schouwbranden te voorkomen.

Plan online het onderhoud van uw ketel in:

Bekijk onze realisaties

Tevreden klanten

Installatie van uw verwarming

Onze lange ervaring en drang om beter te presteren zorgen voor een vlotte  samenwerking  met onze klanten. We gaan als volgt te werk:

We bespreken het project

We bespreken allereerst samen met u het project. Bij kleinere projecten kan dit telefonisch of per e-mail. Bij grotere projecten komen we graag eens ter plaatse.

Wij doen een prijsvoorstel

U krijgt van ons vervolgens een voorstel. Dit omvat de totaalprijs van het project zonder verrassingen nadien. We doen ook een voorstel voor een deadline.

We starten de werken

Na een akkoord zorgen wij voor de planning en uitvoering van de werken. Onze vakmensen werken het project uit zoals afgesproken en met veel zorg.

Oplevering van het project

Uw voorstel nu aanvragen