Sanitair

Kwaliteitsvolle werken

25 jaar ervaring

Volledig gecertificeerd

Duidelijke communicatie

Sanitaire installatie en onderhoud

Onder het sanitair verstaan we alles wat er in nieuwbouw of via renovatie geplaatst wordt in keuken, badkamer, toilet en douche. Wij installeren en onderhouden het sanitair van waterleiding tot riolering.
Er is enorm veel keuze in materialen , vormen en mogelijkheden.
Graag begeleiden we u bij u thuis of op de werf in het maken van uw keuzes. Ter plaatse kunnen wij beter de situatie inschatten en constructief met u meedenken.

Blijft de vlotter van uw toilet lopen, lekt uw kraan of is uw douche verkalkt?  Ook dan brengen wij u graag een visite om de kwaaltjes op te lossen.

Badkamer renovatie

Wilt u uw badkamer vernieuwen? Dan bent u bij DCS aan het juiste adres. We denken samen met u mee om uw droombadkamer te realiseren. Wij nemen zowel sanitair, elektriciteit, plafond en tegelwerk voor onze rekening.
Aan de hand van een strakke planning en een goede bespreking vooraf kunnen we zorgeloos aan de slag gaan. Nadat alle puntjes zijn afgewerkt komen wij persoonlijk langs om op te leveren en kan u genieten van uw nieuwe badkamer.

Graag verwijzen wij u naar de groothandels die u onderaan kan terugvinden om uw keuze te kunnen maken.

Bekijk onze realisaties

Tevreden klanten

Installatie van uw sanitair

Onze lange ervaring en drang om beter te presteren zorgen voor een vlotte  samenwerking  met onze klanten. We gaan als volgt te werk:

We bespreken het project

We bespreken allereerst samen met u het project. Bij kleinere projecten kan dit telefonisch of per e-mail. Bij grotere projecten komen we graag eens ter plaatse.

Wij doen een prijsvoorstel

U krijgt van ons vervolgens een voorstel. Dit omvat de totaalprijs van het project zonder verrassingen nadien. We doen ook een voorstel voor een deadline.

We starten de werken

Na een akkoord zorgen wij voor de planning en uitvoering van de werken. Onze vakmensen werken het project uit zoals afgesproken en met veel zorg.

Oplevering van het project

Uw voorstel nu aanvragen