bw-logo

Warmtepompen

KWALITEITSVOLLE
WERKEN
25 JAAR
ERVARING
VOLLEDIG
GECERTIFICEERD
DUIDELIJKE
COMMUNICATIE

                       De werking van 

Een warmtepomp kan voor milieuvriendelijke verwarming zorgen.
Voor het verwarmen van water onttrekt een warmtepomp warmte uit zowel  aarde, lucht als water. Dit is geschikt voor uw huis of kantoor.
Ook voor uw sanitair warm water kan een warmtepomp dienen.
De werking van de warmtepomp zorgt er zelfs voor dat vier vijfde van de warmte die geproduceerd wordt gratis is.  Je kan de werking van de warmtepomp eigenlijk het best vergelijken met de werking van een koelkast. Bij koelkasten wordt er immers warmte onttrokken aan voedingswaren , waarna de warmte vrijgegeven wordt aan de omgeving.

                        een warmtepomp

Warmtepompen kan je grofweg indelen in vier categorieën : lucht-lucht , lucht-water, grond-water en water-water. Welke soort warmtepomp je het beste kiest hangt niet alleen af van je budget maar ook van het type woning en de omgeving waar je woont.

We geven u graag advies over de meest geschikte keuze van warmtepomp voor uw woning of kantoor.

  

Bekijk onze realisaties

Tevreden klanten

Onze leveranciers

Wij garanderen een vlotte samenwerking

Onze lange ervaring en drang om beter te presteren zorgen ervoor de vlot samenwerken met onze klanten. We gaan als volgt te werk:
 • 1
  We bespreken het project
  We bespreken allereerst samen met u het project. Bij kleinere projecten kan dit telefonisch of per e-mail. Bij grotere projecten komen we graag eens ter plaatse.
 • 2
  Wij doen een prijsvoorstel
  U krijgt van ons vervolgens een voorstel. Deze omvat de totaalprijs van het project zonder verrassingen nadien. We doen ook een voorstel voor een deadline.
 • 3
  We starten de werken
  Na een akkoord zorgen wij voor de planning en uitvoering van de werken. Onze vakmensen werken het project uit zoals afgesproken en met veel zorg.
 • 4
  Oplevering van het project
  Als de werken rond zijn dan leveren wij aan u het project af. We leggen ook meteen uit hoe bepaalde installaties gebruikt kunnen worden door u.

Uw voorstel nu aanvragen